Matei Șuică

1601_simplon_NFR4440

Matei este un software developer cu o experiență de 5 ani. El a lucrat în diferite companii cu angajați între 20 și 200.000 în diferite industrii ca: educatie, automotive și outsourcing. El a început ca și developer de aplicații în ultimul lui an de studiu și nu a început de atunci să iubească ceea ce face.

În prezent, Matei lucrează pentru câteva din proiectele sale personale de aplicații mobile pentru Android și iOS și colaborează cu alte companii prin intermediul GM Software pentru a le ajuta să creeze cea mai bună experiență utilizatorilor acestora. Matei este de asemenea trainer pentru Simplonțs Mobile Development Bootcamp și foundator al unui proiect open-source care este la început.

La GM Software, Matei a ales rolul de Chief Technical Officer  pentru că sună interesant, dar calitățile sale variază de la scrierea codului la trimiterea email-urilor de mulțumire șim de asemenea, actualizarea site-ului cu această descriere. Este amuzant să scrii despre tine folosind persoana a treia, dar asta face ca descrierea să pară oficială.