Aplicații mobile

Noi întelegem că nevoile clienților noștri depășesc granița unui site de prezentare. Anumite interacțiuni cu utilizatorul se realizează mai bine într-o aplicație mobilă, adăugând astfel și funcionalitățile sistemelor de operare Android sau iOS. Acest lucru face ca afacerea dumneavoastră să facă diferența. Clienți dumneavoastră merită cea mai bună experiență, iar noi vă putem oferi șansa să vă creați aplicațiile mobile presonalizate pentru nevoile curente.

Dacă sunteți interesați, vă rugăm completați formularul de mai jos pentru a obține mai multe informații despre prețurile aplicațiilor mobile care se potrivesc nevoilor dumneavoastră. Noi nu oferim doar aplicația, ci încercăm să vă susținem ideile despre ce aveți nevoie în aplicație, design-ul și dezvolatarea aplicației precum și publicarea și îmbunătățirea acesteia. Totodată oferim servicii de mentenanță pentru aplicațiile pe care le creem(la cerere) și vă ajutăm să vă creșteți baza de date a utilizatorilor.

Aveți nevoie de o aplicație mobilă?

Vă rugăm să ne lăsați adresa dumneavoastră de mail și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Email*

Mesaj

*Apăsând pe butonul Trimite, sunteți de acord să vă abonați la lista noastră de e-mail, dar vă puteți dezabona oricând dacă nu doriți să primiți e-mailurile noastre.

Cele mai noi proiecte