Raportare ISCIR

Bază de date locală

Generează Anexa 4

Generează Anexa 3

Managementul clienților

Aceasta este o aplicatie desktop scrisă în limbajul Java si care se conecteaza la o baza de date MySQL, iar principala funcționalitate o presupune managementului clienților in cadrul firmelor care montează și întrețin instalatii termice. Este o aplicație simplă, usor de folosit și foarte folositoare micilor companii din acest domeniu dar care poate fi usor adaptată și pentru alte activități. Principalul obiectiv este să reducă timpul pretrecut în createa rapoartelor ce trebuie predate autorităților și clienților.

Aplicația se adresează tuturor persoanelor juridice autorizate să monteze, verifice și să repare aparate de încălzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos cu puteri nominale mai mici de 400 kW ce sunt descrise în anexa 1 MECMA nr. 1.007/2010 pentru aprobarea prescripțiilor tehnice. PT A 1-2010. Aceste persoane juridice sunt reglementate și verificate de către Inspecția de Stat pentru Controlul Cazanelor, Recipientelor sub Presiune și Instalațiilor de ridicat – ISCIR.

Fiecare persoană juridică ce deține o autorizație emisă de ISCIR au obligația să țină la zi registre de evidență a lucrărilor efectuate și totodată să trimită trimestrial la autorității în format electronic situația la zi a registrului de evidență a aparatelor(Anexa nr. 4 din PT A 1-2010). Pe lângă acestea persoana juridică trebuie sa completeze următoarele anexe:

 • Anexa 1 – Declarația de conformitate:
  • Instalare/Montare – va fi completată de persoana juridică autorizată pentru instalarea sau montarea aparatului
  • Reparare – va fi completată de persoana juridică autorizată pentru repararea aparatului
 • Anexa 2 – Registrul de evidență a lucrărilor
  • Instalare/Montare – va fi completată de persoana juridică autorizată pentru instalarea sau montarea aparatului, RSL sau RVT
  • Reparare – va fi completată de persoana juridică autorizată pentru repararea aparatului, RSL sau RVT
 • Anexa 3 – Livretul aparat – se completează de către RVT când se realizează un VTP
 • Anexa 4 – Registrul de evidență a aparatelor aflate în supraveghere – se înregistrează toate verificările efectuate de către persoana juridică autorizată
 • Anexa 5 – Procesul verbal pentru scoatere din uz – va fi completat de către RSVTI utilizatorului

Aplicația “Raportare ISCIR” creaza automat aceste anexe pe baza datelor introduce și vă ajută să economisti timpul dumneavoastră.

Mai jos puteti vedea cateva imagini cu aplicația descrisă mai sus:

Sunteți interesați de produsul nostru?

Dacă sunteți interesați de produsul nostru vă rugăm să ne lăsați adresa dumneavoastră de mail și noi vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Email*

*Apăsând pe butonul Trimite, sunteți de acord să vă abonați la lista noastră de e-mail, dar vă puteți dezabona oricând dacă nu doriți să primiți e-mailurile noastre.

Imaginii relevante din “Raportare ISCIR”